Cindicator (CND)

Vad är Cindicator?

Cindicator (CND) är en ERC20 token på Ethereum nätverket som använder sig av kunskapen från sina användare tillsammans med artificiell intelligens för att investera och handla i värdepapper, cryptovalutor, aktier, ICOs och tokens. Med hjälp av en stor skara experter och intresserade användare så hoppas man kunna förutsäga marknadens rörelse på bästa möjliga sätt. De bästa experterna belönas sedan med delar av vinsten från den intressedrivna AI-investeringsmaskinen Cindicator.

Cindicator använder sig av en app för Android och IOS. Det är enkelt att registrera sig och sätta igång. Användare svarar på frågor som Cindicator appen frågar och gör sedan egna förutsägelser. Frågor inkluderar specifika och breda frågon från kryptovärlden och den finansiella världen. Användare plockar poäng utifrån hur nära sanningen de kommer i sina förutsägelser. Användare vars förutsägelser bäst återspeglar resultaten av frågorna kompenseras sedan med både BTC och CND, Cindicator plattformens egna token.

Länkar

Så köper du Cindicator

Handelsplatser

Lär dig mer om Cindicator

Cindicator Appen

Cindicator Appen är mycket enkel att sätta igång med. Det går lika snabbt att registrera sig som i vilken app som helst. När du är registrerad kan du omedelbart börja svara på frågor och ge förutsägelser. En typisk fråga kan lyda

ETH avslutade dagen med att konsolidera sitt pris på GDAX för $1230.40. ETH har visat stark uppgång sedan nyheten om att utbyggnaden Casper är på god väg. Kommer ETH att nå över $1300.00 inom 48 timmar?.

Svarar du rätt får du ett visst antal poäng efter utfallet har slagit. vissa frågor sträcker sig bara över 24 timmar och andra kan sträcka sig över ett helt år.

Belöningar

Appen är mycket välkodad, snabb och trevlig att använda. Det går att se ledarlistor för vilka användare som för tillfället leder i hur väl de förutsäger utfall, uppdelade på finans och krypto. Efter slutet av varje månad så summeras poängen och vinnarna i varje klass belönas med ETH & CND (kryptoklassen) och USD (finansklassen). Nedan kan du se våra egna skärmdumpar från Appen och även månadsbelöningarnas summa i skrivande stund: 1ETH för kryptoklassen, $6000 för finansklassen, 2017-01-31.

En skärmbild från appen Cindicator, finansfråga.

En fråga om Alphabet.

En skärmbild från appen Cindicator, kryptofråga.

En fråga om ICON.

En skärmbild från appen Cindicator, ranking.

Rankinglistan 2018-01-31.

En skärmbild från appen Cindicator, statistik.

Statistik om dina resultat.

En skärmbild från appen Cindicator, inställningar och vinster.

Belöningsplanen och inställningarna.

Koncept

Cindicator forum

Comments (No)

Leave a Reply