CyberMiles (CMT)

Vad är CyberMiles?

CyberMiles (CMT) är en blockkedja under utveckling som fokuserar på e-handel och mer specifikt på direkt konsumenthandel. CyberMiles vill skapa en decentraliserad handelsplats, en sorts distribuerad krypto-version av centraliserade handelsplatser såsom Amazon och e-bay.

CyberMiles är således inte bara en blockkedja, utan utvecklas som ett så kallat fat protocol. Det utökade protokollet består av en distribuerade virtuella maskiner och moduler av som fungerar utanför kedjan. Dessa moduler stödjer CyberMiles decentraliserade processer för konsumenthandel och styrs av smarta kontrakt som implementeras på nätverket.


Länkar

Så köper du CyberMiles

Handelsplatser

Lär dig mer om CyberMiles

CyberMiles utveckas av företaget 5xlab, ett blockchain-utvecklingslaboratorium. 5xlab jobbar med 5miles, en ledande c2c marknadsoperatör i Kina. 5miles grundades år 2014 i Kina och har idag mer än 12 miljoner användare på sin plattform bara i USA. 5miles förväntas vara den första plattformen som implementerar användning av CyberMiles blockkedja och plattform. 5miles har även utlovat att assistera 5xlab med utveckling av tekniken.

CyberMiles har en möjlighet att leverera vanlig blockchain-teknik på ett enkelt sätt till både existerande e-handlare men framförallt kanske till de som startar nya handelsplatser. Med en blockkedja anpassad för direkt e-handel så skulle teoretiskt uppstartskostnaderna för en e-handelsplats kunna sänkas rejält. Istället för att investera i ny infrastruktur så skulle en ny e-handlare kunna lägga stora delar av sin organisation på CyberMiles blockkedja.

CMT

Valutan på CyberMiles plattformen har symbolen CMT och kallas CyberMiles Token. Valutan baseras på CyberMiles blockkedja. Denna token kommer användas som valuta för att driva de smarta kontraktsmodulerna på CyberMiles. CMT utvecklas för att vara en mycket stabil valuta och kompatibel med många applikationer, och kommer även användas som incitament för att stimulera tillväxt i ekosystemet och hos e-handlarna.

Videointroduktion till CyberMiles

CyberMiles forum

Comments (No)

Leave a Reply