OmiseGO (OMG)

Vad är OmiseGO?

OmiseGO är en ethereum-baserad finansiell teknologi som kan användas i digitala plånböcker och för betalningar. OmiseGO erbjuder decentraliserade, snabba och säkra betalningar till mycket konkurrenskraftig avgift. OmiseGO har helt offentlig källkod och möjliggör trading i realtid, peer-to-peer-trading och även traditionella betaltjänster. OmiseGO har redan lanserat färdiga betaltjänster som används flitigt i asien. En stor möjlighet finns att expandera verksamheten till resten av världen.

OmiseGO token, OMG handlas idag på många handelsplatser och till en relativt hög volym. Populariteten kan delvis attribueras till att OmiseGO redan tidigt 2018 har en stor användarbas och väl fungerade betalapplikationer. OmiseGO täcker med sina lösningar delvis upp gapet mellan fiat och krypto, vilket gör teknologin mycket attraktiv för både företag och slutanvändare.

OmiseGO har sedan sin start haft fokus att hitta kunder på den asiatiska marknaden – något som de lyckats mycket bra med. Vi ser en stor potential i denna token om OMG under de kommande åren lyckas skala upp teknologin och samtidigt utöka kundbasen på de europeiska och amerikanska marknaderna.

Länkar

Så köper du OmiseGO

Handelsplatser

Lär dig mer om OmiseGO

Ekonomisk integration

OmiseGO är självklart helt decentraliserad, distribuerad, oberoende av regeringar och organisationslös – vid handel av både fiat och decentraliserade valutor. OMG är från grunden konstruerad för att möjliggöra ekonomisk integration och samtidigt störa befintliga institutioner. OMG blev först öppet tillgänglig för digitala plånböcker, ramverk och allmänheten via OmiseGO-nätverket, från och med fjärde kvartalet 2017.

Företaget

Företaget Omise, som idag främst tjänar företagskunder i Japan, Thailand och Indonesien, driver redan själva en e-handelsplattform byggd på OmiseGo och Ethereum som gör det möjligt för företag att ta betalt från kunder online. OmiseGO erbjuder en komplett white label betallösning för sina existerande kunder.

Betalningstjänsten

Man kan likna tjänsten till en sorts decentraliserad asiatisk version av Klarna. Företag kan ta betalt i antingen fiat eller kryptovalutor. Med OmiseGO och OMG-token förenklar Omise ytterligare för alla inblandade genom att även ta bort behovet av att som betalare och betalningsmottagare äga ett centraliserat bankkonto.

Vi gillar hur OmiseGo-projektet lyckats leverera en väl fungerande och marknadsledande blockchain-teknik till företag och konsumenter. Konsumentfokuset bådar gott för företaget att långsiktigt etablera sig som ett förstahandsval för decentraliserade betalningstjänster. OmiseGO har jämfört med andra kryptovalutor redan en välutvecklad grund av kunder och väl fungerande, beprövade applikationer.

För mer information, läs mer på officiella hemsidan för OmiseGO projektet https://omg.omise.co.

OmiseGO forum

Comments (No)

Leave a Reply