Neblio (NEBL)

Vad är Neblio?

Neblio är ett plattform och en blockkedja för affärsapplikationer och affärslösningar. Företaget Neblio utvecklar produkter och tjänster med öppen källkod för användning på blockkedjan Neblio och med närverket Neblio.

Neblios kärna består av en distribuerad och decentraliserad databas anpassad för dessa affärsapplikationer. Program som är byggs på Neblio-plattformen använder databasen och transaktionerna på databasen garanteras med Neblios blockkedja. Som standard i en modern blockkedja så förväntas transaktionerna vara konsekventa och korrekta över hela nätverket.


Länkar

Så köper du Neblio

Handelsplatser

Lär dig mer om Neblio

Användningsområde

Vi ser många intressanta möjliga användningsområden för affärsverksamheter inom Neblio nätverket. Inom ramen av tänkbara applikationer ser vi distribuerade företagsapplikationer, säkrad företagsdata och många fler avancerade användningsfall. Neblio skulle kunna fungera väl som en sorts distribuerad molntjänst för företag – intranät, hosting, applikationer för företagens interna tjänster, kommunikation osv.

Neblio tillhandahåller även många hjälpsamma guider och instruktioner på sin officiella hemsida som är gjorda för att hjälpa företag komma igång med plattformen. Vi ser det som ett gott tecken när en blockkedja investerar i utbildning, då det gynnar utvecklingen och tillväxten hos den nya teknologin.

Skalbarhet

Neblio är byggd från grunden för att vara mycket enkel att skala både upp och ner. Neblios blockkedja kan drivas på så få som 2 noder i något sorts extremt teoretisk fall. Neblio kan tack vare sin underliggande teknologi enkelt skalas upp till miljontals noder och mer. Alla noder har säker tillgång till hela den distribuerade databasen, och på så sätt garanteras tillgängligheten på de distribuerade applikationer som existerar på nätverket.

NEBL Token

Symbol för alt coin Neblio (NEBL).

NEBL kan skickas till och från andra Neblio-användare med en Neblio-plånbok som är tillgänglig för de flesta populära operativsystem (Windows, macOS, Android, iOS, Linux). NEBL används som utbetalning för att uppmuntra nätverksanvändare att säkra och driva nätverket genom att hålla i egna noder. Detta nätverk av användares noder skapar ett decentraliserat globalt nätverk som drivs av NEBL-transaktioner som bär information som lagras i en decentraliserad databas på blockkedjan.

Proof of Stake

Neblio implementerar en modern variant av Proof of Stake (PoS) för att validera blockkedjan och bilda konsensus. Genom att låsa sin plånbok till Neblio nätverket så hjälper användarna och ägarna av NEBL till att säkerställa driften och säkerheten hos det decentraliserade globala Neblio-nätverket. Användarna belönas sedan för sin delaktighet i verifieringsprocessen genom en utdelning av NEBL valuta. Detta uppmuntrar användarna att aktivt delta i driften och säkerheten av nätverket.

Så stakar du Neblio

Följande video är en enkel guide för att komma igång och bryta på Neblionätverket genom att staka NEBL tokens. Videon är gjord och distribuerad genom Neblios officiella kanaler.

Neblio forum

Comments (No)

Leave a Reply