Solaris (XLR)

Vad är Solaris?

Solaris (XLR) är en renodlad andra-generationens kryptovaluta byggd för säker, decentraliserad valutahantering och snabba transaktioner. Solaris har ett antal unika egenskaper som skiljer den från andra kryptovalutor av den första och andra generationen. Solaris-plattformen bjuder på bland annat ett helt decentraliserat styrsystem som använder sig av masternoder och en egen teknik som möjliggör omedelbara (mindre än 1 sekund) transaktioner i realtid.

Vidare inkluderar Solaris-plånboken eftertraktade sekretessfunktioner som ger användarna möjlighet att göra XLR-transaktioner mer eller mindre helt anonymt. I December 2017 släpptes ett stöd för Zero-Coin protokollet för Solaris-plånboken, något som togs emot mycket väl både inom och utanför Solaris användarbas.


Länkar

Så köper du Solaris

Handelsplatser

Lär dig mer om Solaris


Solaris plattformens logotyp.

Solaris (XLR) lanserade sin ICO och token XLR den 18 mars 2017. Ett halvår senare i oktober 2017 var merparten av utvecklingen klar och man lanserade officiellt Solaris plattformen och blockkedjan.

XEVAN algoritmen

Algoritmen som Solaris använder för validering och brytning idag, XEVAN grundades av samma utvecklare som skapat Bitsend algoritmen och har sedan sin lansering visat sig vara både stabil, ASIC-resistent och effektiv. Xevan är en hash algoritm som har en unik kombination av dubbla X17-svårighetsalgoritmer med en egen-implementerad förlängning till 128 bitar.

Solaris forum

Comments (No)

Leave a Reply