Verge (XVG)

Vad är Verge?

Verge (XVG) är en renodlad kryptovaluta ämnad för direkt konsumenthandel. Verge lägger mycket stor fokus på transaktioners anonymitet och säkerhet. Verge valutan gör det möjligt att snabbt, effektivt och på ett mycket privat sätt utföra betalningar och transaktioner.

Verge erbjuder både företag och privatpersoner flexibla alternativ för att skicka och ta emot betalningar. Verge tillhandahåller även hjälpsamma verktyg som gör det möjligt att hantera både storskaliga och småskaliga transaktioner helt anonymt.

Kryptovalutan Verge är från grunden designad för daglig användning av konsumenter och småföretag. Verge är egentligen en ganska enkel förbättring av Bitcoins ursprungliga blockkedja. Decentraliserade direkta transaktioner samtidigt som personuppgifter hålls hemliga.

Länkar

Så köper du Verge

Handelsplatser

Lär dig mer om Verge

6 fördelar med Verge

Helt anonymt

Verge använder flera anonymitetscentrerade nätverk som Tor och I2P. Användarnas IP-adresser är obfuskerade och transaktionerna är helt anonyma.

Bra community

Verge är inte ett privat företag som är finansierat av förminade mynt eller en ICO. All utveckling och marknadsföring stöds av tusentals medlemmar i Verge community.

Snabbare transaktioner

Transaktionshastigheten är relativt snabb jämfört med andra valutor. Enkel SPV-teknik tillåter genomsnittliga transaktionsbekräftelsestider att sjunka ner till ~ 5 sekunder. Den stora frågan är om transaktionshastigheter stannar på samma låga nivå när och om antalet transaktioner ökar.

Aktivt utvecklingslag

Utvecklingsgruppen för Verge är mycket aktiv och alltid i nära kontakt med communityn. Du kan enkelt nå huvudutvecklarna för support eller för att förmedla nya idéer om Verge. Tillsammans med den öppna källkoden så lägger detta ett utmärkt underlag för bra och snabb fortsatt utveckling.

Klar för massadoption

Verge erbjuder redan idag ett imponerande stort utbud av plånböcker för flera olika operativsystem. Den revolutionerande Tor Android Wallet erbjuder mobil anonymitet, vilket är en unik funktion bland sekretessorienterade mynt. Verge har redan adopterats av ett antal näthandlare, dock handlar fortfarande om rätt små handlare och de flesta med fokus på handel i USA. Några av dessa är: Meccamino, VFX Learning, WhiskerMen, och HeightCare.

Öppen källkod

Verge är en decentraliserad valuta baserad på en helt öppen källkod. Det finns ingen central kontroll över myntet. Du kan även själv se över alla delar av koden där den öppet ligger hostad på GitHub.

Comments (No)

Leave a Reply